Ale!

Joululankakalenteri 2019

Vuoden 2019 joulukalentereita on muutama jäljellä ja ne myydään nyt poistohintaan, koska syksyllä 2020 julkaistaan uusi kalenteri!

139,00  89,40 

Vuoden 2019 joulukalentereita on muutama jäljellä ja ne myydään nyt poistohintaan, koska syksyllä 2020 julkaistaan uusi kalenteri!

JOULUKALENTERI  (Yarn advent calendar 2019): 

24 pientä laatikkoa, joissa minivyyhtejä (20 g) sekä neulojan tarvikkeita yhteensä 24 kappaletta.

Minivyyhdit ovat käsinvärjättyjä, fingering -vahvuista (n. 80 m / 20 g), vahvikkeellista merino- ja villalankaa (myös glitterilankaa mukana). Tarvikkeet ovat käytännöllisiä neulojan apuvälineitä.  Ja mikä parasta, mukana on kaksi luxus -minivyyhtiä; nimittäin Louhittaren luolan ja Lanitium ex Machinan värjäämät Misanjan jouluvärit, näitä et sa mistään muualta!  Kiitos Tuulialle ja Nealle!

Jos haluaisit PELKÄSTÄÄN minivyyhtejä (vain lankaa, ei tarvikkeita lainkaan), ilmoitathan siitä tilauksen lisätietoja -kentässä.  

Kaikki kalenterit soveltuvat myös LAHJAKSI.

Hintaan sisältyy ohje sukkapariin, joka on tehty kolmesta 20 g:n minivyyhdistä.

Kalenterin laatikko on kierrätettävää, laadukasta ja tukevaa kartonkimateriaalia, joka on suunniteltu pidempää käyttöä varten esim. sukkalaatikkona (“sukkaboxi” ). Sen koko on 37 cm x 25 x 10 cm.  Laatikko on väritykseltään hillitty, myös lahjaksi sopiva ja siinä on magneettikiinnitys.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tilaa uutiskirjeemme

Täytä tietosi ja tilaa uutiskirjeemme!