Joululankakalenteri 2021

15,90 149,00 

Poista

JOULULANKAKALENTERI TULEE TAAS! 

”Kalenterista löytyi vaikka mitä!” 

”Ihania lankoja!” 

”Odotan innolla jo seuraavaa kalenteria!”

1. Joululankakalenteri

Joululankakalenteri 2021 yhdistää käsityöt ja perinteisen joulukalenterin 24 luukkua. Ison joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu Misanjan käsinvärjättyä lankavyyhtejä. Tällä kertaa mukana on 20 gramman minivyyhtien lisäksi myös yksi 100 gramman ja kaksi 50 gramman vyyhtiä sekä pari muuta yllätystä, yhteensä 24 kappaletta eli jokaiselle päivälle yksi yllätys. Joululankakalenterin hinta SISÄLTÄÄ Digikalenterin, jonka avaaminen aloitetaan 1.12 nettisivulla www.joululankakalenteri.fi.


”Kalenteri ei ollut kallis siihen nähden mitä tästä sai vastineeksi;  ohjeita, lankoja, tarvikkeita…”


Tuotepakkaus ja sisältö

  • Itse joulukalenterilaatikko,  eli tuotepakkaus,  on kaunis, lahjaksi sopiva ja kierrätettävistä materiaaleista valmistettu. Laatikko (mitat 37 cm x 25 cm x 10 cm) on tukeva, monikäyttöinen säilytyslaatikko ja siinä on magneettikiinnitys.
  • Valittavissa kaksi eri sävyä: vaaleanpunainen tai harmaa.

Joululankakalenteri tuo palan käsitöiden iloa ja arjen luksusta joulukuun jokaiseen päivään, aina aattoon asti. Sen avulla joulun rauhaan ja yllätyksellisyyteen pääsee kiinni jo joulukuun alussa.

 

2. Adventtikalenteri

Adventtikalenteri sisältää neljä isoa yllätystä (100 g vyyhtejä) ja se on tarkoitettu sinulle, jolla on jo minivyyhtejä tai jämälankoja yllin kyllä ja haluat isompia vyyhtejä tai tarvitset nyt vinkkejä kuinka käyttää jämälankoja! Myös Adventtikalenterin hinta SISÄLTÄÄ Digikalenterin, jonka avaaminen aloitetaan 1.12 nettisivulla www.joululankakalenteri.fi.

Adventtikalenteri on pakattu pienempään laatikkoon ja voi sisältää muitakin yllätyksiä. Langat ovat kaikki käsinvärjättyjä ja merino-nylon pohjaisia.  Adventtikalenterin lankojen värimaailma on vaihteleva, eikä vastaa minivyyhtien värisävyjä, joten voit tilata halutessasi vaikka kummankin kalenterin!

HUOM! Adventtikalentereiden toimitus alkaa myöhemmin, mutta kuitenkin niin, että ne ovat perillä ennen ensimmäistä adventtia.

 

3. Digikalenteri 

Jouluinen Digikalenteri on joulukalenteri, jonka luukkuja avataan 1.12 alkaen nettisivuilla www.joululankakalenteri.fi 

Suuren suosion saavuttaneita oikeita, fyysisiä joululankakalentereita ei riitä kaikille, joten tänä vuonna myynnissä on myös erikseen pelkkä Digikalenteri. Digikalenteri sisältää sekä neule- että virkkuuohjeita ja voit käyttää niihin myös omia lankoja, joten ohjeet tuovat iloa pitkään. Ohjeita on useita ja eri kokoisia, suunnittelijana Lankapuutarhan Anne – Angelica Desin sekä muita kotimaisia suunnittelijoita. Ihastuttavia ohjeita varmasti!

Tilatessasi Digikalenterin, valitse MAKSUTON TOIMITUS, paitsi jos tilaat muita tuotteita tilauksen yhteydessä.

Tarkista huolella sähköposti -osoite, jonka ilmoitat tilauksen yhteydessä, koska saat tilausvahvistuksen yhteydessä Tervetuloa -kirjeen, josta löydät myös henkilökohtaiseen käyttöösi tarkoitetun salasanan. Tuota salasanaa tarvitset 1.12 avautuvissa Digikalenterin luukuissa, joista löydät ohjeet ja muun sisällön. 

 

HUOM! Mikäli olet jo tilannut oikean, fyysisen Joululankakalenterin, joka sisältää lankoja;  olet saanut paketin yhteydessä kirjeen ja Digikalenterin salasanan, jolla pääset kirjautumaan sivustolla www.joululankakalenteri.fi  1.12 alkaen.

Toki voit tästä tilata ystävälle Digikalenterin lahjaksi ja pääsette jännittämään yhdessä!

 

Paino 1650 g
Mitat 38 × 26 × 11 cm
Väri

Vaaleanpunainen, Harmaasävyinen, Adventtikalenteri, Digikalenteri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Tilaa uutiskirjeemme

Täytä tietosi ja tilaa uutiskirjeemme!